Je hebt op dit moment geen artikelen in je winkelmand.

Hulp nodig bij het vinden van het juiste product? Wij helpen je graag! 055 7676100

Milkshake & Smoothie bekers

Een verfrissende Milkshake of een feestelijke Smoothie?  IJsbekerDirect heeft de juiste Milkshake- en Smoothie bekers in karton en plastic (PET) bekers. Verpakt per 1.000 en verkrijgbaar met bijpassende deksels.


Kartonnen Milkshakebekers 'Refresh'

‘Refresh Yourself’ drinkbekers zijn leverbaar in 3 inhoudsmaten: 300ml, 400ml en 500ml. Stevige bekers, uitgevoerd met frisse kleuren en gemakkelijk te bestellen in combinatie met bijpassend deksel. De bekers zijn absoluut lekvrij, ze zijn gesleeved per 50 bekers en verpakt per 1.000. Ideaal voor smoothies, milkshakes, sportdranken, een zomerse fruitmix of koele dranken. Snel, goed én voordelig geleverd via IJsbekerDirect.


Plastic Smoothiebekers (PET): bekers met uitstraling

Verfrissende smoothies met mango, ananas of banaan, zomers fruit of een verkoelende slush puppie? Dankzij het glasheldere materiaal (PET) wordt de inhoud altijd verfrissend en dus smaakvol gepresenteerd. Met een vlakke of halfronde deksel maak je je presentatie helemaal af. Deze recyclebare PET smoothiebekers zijn niet alleen glashelder, maar ook onbreekbaar, splintervrij en uitstekend stapelbaar. Het transparante materiaal zorgt voor een verfrissende én hygiënische presentatie!

Klik voor meer informatie op de drinkbeker van jouw keuze. 

Een moment geduld a.u.b...

Gelukt! sluiten

{{var product.name}}is toegevoegd